Vrijedagen.nl kent 2 type pakketten. Te weten het basis en het professionele pakket. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van deze 2 pakketten.

 

Vrijedagen BASIS

Met de Basis applicatie kun je moeiteloos een geautomatiseerde workflow inrichten en hebben medewerkers, managers en administratie altijd toegang tot het verlof saldo en de bezettingsgraad van de afdeling(en)

Rapportages

Binnen Vrijedagen zijn alle veel voorkomende rapportages opgenomen. Het is mogelijk om op verschillende niveaus (medewerker, afdeling, verloftype, periode) rapportages te maken. De rapportages kennen een export mogelijkheid. Door de .CVS export knop is het mogelijk om de gewenste rapportage te exporteren naar Excel.

Email notificaties

Ieder aanvraagverzoek, goedkeuring of afwijzing wordt via de geautomatiseerde workflow d.m.v. email aan de desbetreffende persoon verstuurd.

Overwerk opgeven

Medewerkers kunnen hun overwerk zelf indienen. De manager keurt het af of goed waardoor het saldo tijd voor tijd wordt aangevuld, als dit binnen het bedrijf gewenst is.

Wetgeving & CAO

Binnen Vrijedagen bestaat de mogelijkheid om naast de wetgeving en CAO ook afwijkende afspraken per individu of groep medewerkers op te nemen.

Support

Voor alle beheerders hebben wij een support afdeling, waarmee contact gezocht kan worden voor eventuele problemen. Ook is er een support pagina, waar gedetailleerde uitleg van elk process wordt gegeven, vaak ook met screenshots en/of instructie videos.

Vergelijk

Vrijedagen PROFESSIONAL

Met de professional versie heb je beschikking tot alle verlofmodules. Het is al voordeliger om Professional aan te schaffen als je twee of meerdere modules gaat gebruiken.

Deze modules zijn ook los verkrijgbaar als deel van een zelf samengesteld Vrijedagen Extra pakket.

+ Mobiele versie

Onze mobiele website is in de Google Play Store en de Apple App Store als app te verkrijgen. Medewerkers kunnen via hun smartphone nog makkelijker een aanvraag doen en zien wie er van hun afdeling vrij is.

+ Koppeling met API**

Er is een API (Application Programming Interface) waarmee je vrijwel alle gegevens uit het systeem kan halen, wat de mogelijkheid geeft Vrijedagen te koppelen met andere administratie systemen. (De mogelijke kosten om de koppeling tot stand te brengen zijn hierin niet inbegrepen)

+ Module ziekmelden

Hiermee kunnen managers of HR-beheerders medewerkers ziek en beter melden. Tevens wordt men verplicht tot dossier opbouw omdat omschrijving van de ziekmelding en genomen maatregelen verplichte velden zijn bij het doorgeven van de zieke medewerker.

+ Module customized calendar

Hiermee kan er per medewerker bepaald worden wat er voor deze medewerker zichtbaar is in de applicatie.

Ook kan er een samenstelling van medewerkers gemaakt worden die in het kalenderoverzicht zal worden getoond. Hiermee kan er een groep medewerkers van verschillende afdelingen samenstellen die als groep op het kalenderoverzicht getoond zal worden.

+ Module verkoop verlof

Deze module geeft de medewerker de gelegenheid om een verzoek in te dienen om zijn of haar verlofdagen te laten uitbetalen. Desgewenst kan er ook ingesteld worden dat een manager dit verlof voor een medewerker kan aanvragen.

+ Aankoop verlof

Met deze module is het mogelijk voor medewerkers om een verzoek in te dienen om extra verlofdagen aan te kopen in het systeem. Er wordt dan salaris ingeleverd, in ruil voor extra verlof.

+ Autorisatie flow plus

In de applicatie is standaard ingesteld dat de manager die gekoppeld is aan de medewerker geautoriseerd is om te keuren.

De geavanceerde autorisatie flow biedt de mogelijk om per verloftype in te stellen dat meerdere managers moeten keuren. De voortgang van de te keuren aanvragen wordt zichtbaar zodat de medewerker precies kan zie wie er nog moet keuren en wie er al gekeurd heeft.

 + Import

Deze module kan gebruikt worden indien er batch veranderingen ingevoerd moeten worden in het Vrijedagen systeem. Er kunnen dan .CSV bestanden met bijvoorbeeld medewerker data direct geïmporteerd worden.

Vergelijk

 

Overige modules bij Vrijedagen

+ Maandelijkse toekenning

In verscheidene landen wordt er in plaats van jaarlijks, zoals dat in Nederland gebeurt, maandelijks verlof toegekend. Hierdoor moet dus ook het systeem anders ingesteld worden. Met deze module kan dus gewerkt worden als de verlofwetgeving van bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, of de VS gebruikt dient te worden.

+ Multi – admin beheer

Indien het bedrijf met meerdere administraties werkt, zoals het geval is met bedrijfsonderdelen of dochterondernemingen, kan het gewenst zijn dat beide administraties apart geregistreerd worden. Tevens kan een extra administratie worden ingezet om administraties van verschillende landen met verschillende wetgevingen te beheren.

+ Tijd registratie

Via het kloksysteem is de aan- en afwezigheid van de medewerkers in één oogopslag inzichtelijk bij controles of calamiteiten. Daarnaast is het mogelijk om handmatig uren te schrijven op verschillende projecten of activiteiten. De gewerkte uren kunnen via weekstaten worden gecontroleerd en vervolgens worden verwerkt naar de gewenste doeleinden.

Vergelijk
Offerte
Demo