Verlofregistratie Software

Wij bieden de medewerker, leidinggevende en de beheerder een gebruiksvriendelijk systeem waarmee verlofregistratie met veel gemak geregeld kan worden. Met deze verlofregistratie software kunnen medewerkers zelf snel, efficiënt en secuur verlofregistratie online bijhouden. Er kan gemakkelijk online verlof worden aangevraagd en het actuele saldo kan worden bekeken. Dit kan overal en in no-time geregeld worden, omdat onze software beschikbaar is voor zowel desktop als mobiel (onze Verlofapp). De administratie is extra eenvoudig bij te houden in de verlofregistratie app van Vrijedagen. Dankzij onze verlof app kun je altijd en overal je saldo checken en verlof aanvragen en goedkeuren. Je verlofregistratie bijhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De voordelen van het gebruik van verlofregistratie software van Vrijedagen:

Vraag direct een proefaccount aan

Bezettingsgraad in één oogopslag

Tevens beschikt het systeem over een actuele bezettingsgraad zodat de manager in één oogopslag de aanvraag van de medewerkers en de bezetting van de rest van de afdeling ziet. Zo kan hier rekening mee worden gehouden tijdens het keuren. Het toekennen en de wetgeving voor de verschillende contracten is eenvoudig in te richten en het systeem beschikt over meerdere rapportagemogelijkheden. Alles verloopt automatisch en wordt geregistreerd. De bovenwettelijke en wettelijke dagen worden netjes zonder tussenkomst op de juiste wijze geadministreerd. Daarbij kunnen we alle aanwezig-, en afwezigheidsdagen integreren in één overzicht zoals: ATV dagen, senioren dagen, anciënniteit dagen, wisseldiensten, overwerk, ziekte en tijdregistratie.

Verlofadministratie is nooit meer een issue

We zijn ons al meer dan tien jaar bewust van het feit dat dat verlofregistratie en tijdregistratie voor de meeste organisaties een bijzaak is waar bij voorkeur zo weinig mogelijk tijd en effort aan dient te worden besteed. Daarom hebben wij met Vrijedagen een oplossing bedacht waarmee deze taken zo efficiënt mogelijk kunnen worden aangevlogen. Maar naast dat het tijd bespaart voor de gebruiker, is het van groot belang dat dit secuur en probleemloos gebeurt. Daarom is de verlofplanner zo overzichtelijk mogelijk ingericht voor de gebruiker.