Het stuwmeer aan verlofdagen tegengaan? Dat kan! En je bedrijf doet direct aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Unicef is namelijk een prachtig initiatief gestart waarmee je vrije dagen kunt schenken aan de stichting. Deze landelijke campagne stelt werkend Nederland in staat om iets goeds te doen met ongebruikte verlofdagen en speelt hiermee in op mensen die een overschot aan vrije dagen hebben. Vrijedagen.nl heeft de nodige voorzieningen getroffen om het weggeven van vrije dagen extra eenvoudig te maken.

Schenken is simpel!

Werk je met de software van Vrijedagen.nl, dan kunnen medewerkers met één klik op de knop hun steentje bijdragen aan een betere samenleving. Geen ingewikkelde formulieren, geen administratieve rompslomp. Je maakt simpelweg een verloftype – ‘Geef aan Unicef’ – aan, waarna het schenken van een vrije dag heel eenvoudig automatisch kan verlopen. Je medewerkers hebben de mogelijkheid om deze optie via hun computer, tablet of smartphone (in de app) te gebruiken.

Ook je organisatie vaart hier overigens wel bij; belastingtechnisch is het namelijk voordelig om vrije dagen te schenken!

Vrijedagen.nl en Unicef slaan de handen ineen

Het initiatief van Unicef vinden wij erg mooi. Daarom zijn we momenteel in gesprek met de stichting om te kijken hoe we de samenwerking breder kunnen trekken. We bekijken of het mogelijk is om particuliere initiatieven eveneens te faciliteren, zodat medewerkers die een dag willen schenken, in de toekomst niet meer hoeven te wachten totdat hun werkgever een overeenkomst aangaat met Unicef. Op deze manier wil Vrijedagen.nl het schenken van verlof nóg gemakkelijker maken!

Wil je meer weten over het cloud-based verlofregistratiesysteem van Vrijedagen.nl? Neem gerust eens contact met ons op.

Inschrijving updates Contactaanvraag